Doorgaan

Stel uw nieuwe Citroën C5 X samen

Bent u geïnteresseerd in de Nieuwe Citroën C5 X? Kijk met behulp van de configurator van Citroën hoe uw toekomstige crossover eruit kan zien! Stel uw Nieuwe Citroën C5X volledig naar eigen smaak samen door het uitrustingsniveau, de opties, de motoruitvoering en de kleur te kiezen.

Uitrustingsniveaus van de nieuwe Citroën C5 X

 
De Nieuwe Citroën C5 X is leverbaar in de volgende uitrustingsniveaus: Feel, Feel Pack, Feel Business, Shine en Shine Pack. Elke uitvoering beschikt over zijn eigen standaarduitrusting en opties om nog beter op uw wensen aan te sluiten.

Keuze van de motoruitvoering

Voor wat betreft de motoruitvoering hebt u voor uw Nieuwe Citroën C5 X de keuze uit benzinemotoren (PureTech 130 S&S, PureTech 180 S&S) en een hybride-aandrijflijn. Afhankelijk van de gekozen uitvoering en motor beschikt de auto over de automatische transmissie EAT8. Deze transmissie schakelt soepel en biedt een optimaal rijcomfort.

Interieur- en exterieurdesign

De avant-gardistisch gelijnde Nieuwe Citroën C5 X weet de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV. Om deze crossover te personaliseren kunt u kiezen uit een groot aantal carrosserie- en dakkleuren en verschillende soorten velgen. De volgende kleuren zijn leverbaar: blauw, grijs, zwart en wit. Voor het interieur van uw Nieuwe Citroën C5 X kunt u kiezen uit verschillende ambiances om de binnenzijde van uw crossover aan uw wensen aan te passen.

Afmetingen nieuwe Citroën C5 X

Met een lengte van 4805 mm, een breedte van 1859 mm en een hoogte van 1485 mm biedt de Nieuwe Citroën C5 X alle inzittenden royaal de ruimte. De bagageruimte heeft bij alle uitvoeringen een inhoud van 485 liter.

Beschikbare uitrusting

Combineer comfort, veiligheid en rijplezier dankzij de uitgebreide standaarduitrusting met afhankelijk van de uitvoering onder andere: Highway Driver Assist, long range dodehoekbewaking, enz.