[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
ZOALS OP KANTOOR
ZOALS OP KANTOOR

Citroën Jumpy is, met zijn functionele, praktische en flexibele indeling, de bedrijfsauto voor al uw zakelijk vervoer. Welkom in uw rijdend kantoor!

ALLES OP ZIJN PLAATS
ALLES OP ZIJN PLAATS

Citroën Jumpy beschikt over vele opbergvakken verdeeld over het gehele interieur: een onderste dashboardkastje met een Jack-, 12V- en USB-aansluiting (afhankelijk van de uitvoering), een grote opbergruimte onder de passagiersbank, een bekerhouder aan beide zijden van het dashboard. Ongestoord werken!

RIJCOMFORT
RIJCOMFORT

Citroën Jumpy is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen die een laadvermogen tot 1400 kg mogelijk maken. De auto is ook leverbaar met vierwielaandrijving (ombouw door Automobiles Dangel). Geniet van het uitstekende rijcomfort, hoe slecht het wegdek ook mag zijn! 

CITROËN JUMPY

2020-bestelauto-van-het-jaar-D

Citroën Jumpy is verkozen tot Bestelauto van het jaar 2020. Samen met Berlingo VAN die eerder dit jaar de International Van of the Year award heeft gewonnen maakt dit Citroën een van de meest bekroonde merken in bedrijfswagens! Dit vieren we dan ook met een extra voordelig aanbod van 5 jaar lang 0% financial lease. Dus ga snel naar de dealer en rijdt binnenkort in een van onze bekroonde bedrijfswagens!

MAAK KENNIS MET CITROËN JUMPY

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee Citroën Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. Hij is leverbaar in 3 lengtes en is voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).

• Een laadvermogen tot wel 1400 kg
• Een laadvolume tot wel 6,6 m3
• Een nuttige lengte tot wel 4 m
• Nuttige breedte tussen de wielkasten: 1,25 m

DESIGN EN AFMETINGEN

Het design van Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto's en SUV's. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend! De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen.

Lengte

4609 mm


Laadlengte

3324 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Laadbreedte

1397 mm

Laadvolume

5,1 m3


Nuttige belasting

1075 kg


GVW

2735 kg

Het efficiënte ontwerp van Citroën Jumpy

PRAKTISCH ONTWERP

Het efficiënte ontwerp van Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso en SpaceTourer, is voor deze auto verder versterkt.

Zijn laadvermogen kan afhankelijk van de uitvoering oplopen tot wel 1400 kg, het laadvolume tot 6,6 m3, de nuttige lengte tot 4 m en het aanhangergewicht tot 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Jumpy in 3 carrosserielengtes kan worden aangeboden.

3 VERSCHILLENDE LENGTES, DEZELFDE VEELZIJDIGHEID

Citroën Jumpy: 3 verschillende lengtes, dezelfde veelzijdigheid

Citroën Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M (4,95 m) en de XL (5,30 m), die het grootste deel van de markt afdekken, is deze bestelwagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m.

Net als de M en XL heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen van maximaal 1400 kg.

SLECHTS 1,90 M HOOG: ONBEPERKT TOEGANG TOT ALLE PARKEERGELEGENHEDEN

Citroën Jumpy: onbeperkt toegang tot alle parkeergelegenheden

Geknipt voor elke situatie! Met een hoogte van slechts 1,90 m (XS en M, 1,94 m bij de XL) heeft Citroën Jumpy toegang tot alle parkeergelegenheden, wat bepaald niet van alle auto's uit dit segment kan worden gezegd.


Dubbel parkeren en daarmee een bekeuring riskeren is niet meer nodig: uw klant kan een plaats voor u vrij houden in de parkeergarage. Ook parkeergelegenheden van winkelcentra zijn altijd voor u toegankelijk.

FLEXIBILITEIT: OP MAAT

Met de Worker, Driver en CityVan beschikt het gamma van de gebruiksvriendelijke Citroën Jumpy over uitvoeringen die speciaal zijn aangepast aan de behoeften van professionals die hun auto vooral op bouwplaatsen, voor langere afstanden of juist met name in de stad gebruiken. De Control en Club maken dit gamma compleet. U hoeft alleen nog maar de uitvoering te kiezen die het beste bij u past.

WORKER UITVOERING

Citroën Jumpy: Moduwork-cabine

Een in lengte M en XL leverbare uitvoering die bestemd is voor professionals die materiaal en personen naar hun soms minder goed begaanbaar werkterrein vervoeren:

  • 3 zitplaatsen voorin dankzij de Moduwork-cabine*
  • Grip Control, verhoogde vering (+ 20 mm) en beschermplaat onder de motor, voor meer mogelijkheden op onverhard terrein
  • Een tot 1400 kg verhoogd laadvermogen voor extra gebruiksgemak

 

* voor bestelwagens en uitvoeringen met dubbele cabine

DRIVER UITVOERING

Citroën Jumpy: M en XL

Een in lengte M en XL leverbare uitvoering die speciaal ontwikkeld is voor professionals die veel kilometers maken of veel bestellingen bezorgen in of buiten stedelijke gebieden. 

  • Geluidsisolatiepakket en Citroën Connect Nav op 7 inch touchscreen voor meer rijcomfort
  • Top Rear Vision-achteruitrijcamera met 180°-weergave, parkeerhulp voor en achter en inklapbare buitenspiegels voor gemakkelijker manoeuvreren.
  • Dodehoekbewaking, Lane Departure Warning System en Driver Attention Alert om de kans op ongevallen nog verder te beperken
  • Verkeersbordherkenning, grootlichtassistent en mistlampen vóór om het rijden te vergemakkelijken

.

CITYVAN-UITVOERING: DE RIJDENDE WERKPLAATS

Een uitvoering voor professionals die met name in de stad actief zijn en een wendbare auto zoeken die gemakkelijk te parkeren is.

  • Lengte XS van 4,60 m in combinatie met een laadvolume van tot wel 5,1 m3 voor compacte buitenmaten
  • Top Rear Vision-achteruitrijcamera met 180°-weergave, parkeerhulp voor en achter en inklapbare buitenspiegels voor gemakkelijker manoeuvreren
  • Dodehoekbewaking, keyless entry and start, mistlampen vóór en Citroën Connect Nav op 7 inch touchscreen voor meer comfort onderweg
Citroën Jumpy: CITYVAN-uitvoering

MODUWORK: NOG MEER FLEXIBILITEIT

Citroën Jumpy: Moduwork

De speciale Moduwork-scheidingswand, in combinatie met de buitenste zitplaats waarvan de zitting kan worden opgeklapt, biedt u de mogelijkheid het laadvolume nog verder te vergroten. De vlakke laadvloer kan met het veiligheidsnet langs de zijkant van de bestuurdersstoel met 1,16 m worden verlengd (tot een nuttige lengte van wel 4 m bij de XL). Ook kunt u het interieur van Citroën Jumpy ombouwen tot een rijdend kantoor door de middenarmsteun neer te klappen. Deze armsteun is voorzien van een draaibaar tafeltje met een elastische klemband om voorwerpen (laptop, tablet enz.) op hun plaats te houden. Er zijn specifieke houders voor een smartphone en een tablet als accessoire leverbaar. (Moduwork- scheidingswand is niet leverbaar bij de XS) 

DUBBELE CABINES

PLAATS VOOR 6 PERSONEN

Citroën Jumpy: plaats voor 6 personen

Nooit meer kiezen tussen personen of lading: de uitvoeringen met dubbele cabine* bieden plaats aan 6 personen in combinatie met een laadruimte van maximaal 4 m3. Onder de passagiersbank is er ruimte voor het vervoer van voorwerpen met een lengte van maximaal 2,40 m.

Bij de vaste dubbele cabine* Club en Business profiteren de passagiers op de tweede zitrij van een optimaal comfort en beschikt u over een opbergruimte van maar liefst 73 liter onder de stoelen.

* Leverbaar in de lengte XL

TWEE SOORTEN BETIMMERING

Citroën Jumpy: twee soorten betimmering

Afhankelijk van de wensen en activiteiten van uw bedrijf kunt u de Jumpy laten voorzien van betimmering. Een laadvloer voorzien van een antisliplaag en aluminium dorpelstrips, waterdicht en gemakkelijk wasbaar. U kunt kiezen uit meerdere sets, van uitsluitend betimmering op de laadvloer tot een complete betimmering inclusief de volledige hoogte van de zijwanden en de wielkasten. Leverbaar als optie of accessoire.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

Citroën Jumpy:opbergmogelijkheden

Het interieur van Citroën Jumpy biedt een groot aantal opbergmogelijkheden: een onderste dashboardkastje met een AUX, 12V- en USB-aansluiting (afhankelijk van de uitvoering), een grote opbergruimte onder de passagiersbank met ruimte voor schoenen of een bouwhelm, een bekerhouder aan beide zijden van het dashboard, een centraal bovenste opbergvak en twee portiervakken vóór met ruimte voor een 1,5-literfles.

COMFORT

Rijcomfort : herziene ergonomie

Citroën Jumpy: Comfort

De voorstoelen van Citroën Jumpy hebben een ergonomisch ontwerp: de hoge rijpositie stelt u in staat om volledige controle over het verkeer te hebben. Uw rijpositie kan zelfs nog comfortabeler worden gemaakt aangezien de stoelen in hoogte en lengte aanpasbaar zijn.

Een hoge instap geeft toegang tot de cabine. De achterwand inclusief ruit* biedt inzittenden een optimale thermische en akoestische isolatie en meer comfort voor de bestuurder. Deze features worden enorm gewaardeerd naarmate u vaker reist.

*Afhankelijk van de uitvoering

ONTDEK JUMPY COMBI

Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. In elke lengte - van de compacte XS tot de XL - biedt hij plaats aan 9 personen met hun bagage.

EEN ONBERISPELIJK EXTERIEURDESIGN

Citroën Jumpy: onberispelijk exterieurdesign

Net als de bedrijfswagenuitvoering draagt deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van Citroën Jumpy alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen.

De voorzijde valt verder op door de brede, stevige voorbumper. Deze is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van Jumpy Combi accentueren.

RUIMTE VOOR TOT WEL 9 INZITTENDEN

Citroën Jumpy: ruimte voor tot wel 9 inzittenden

De robuuste en functionele Citroën Jumpy Combi biedt vele mogelijkheden om de opstelling van de stoelen aan uw eigen wensen aan te passen. Alle achterstoelen* kunnen worden verwijderd, zodat u beschikt over een laadvolume van 4,50 m3 bij de XS tot wel 6 m3 bij de XL. De zitplaatsen van de tweede zitrij kunnen met één handbeweging worden weggeklapt voor een gemakkelijke toegang tot de derde zitrij.

* Optioneel

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Intelligente technologie

Citroën Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt Citroën Jumpy over nog meer hightech functies die u het leven gemakkelijker maken.

Citroën Jumpy: Citroën Connect Nav

CITROËN CONNECT NAV

Citroën Connect Nav (afhankelijk van de uitvoering) is het nieuwe, permanent met internet verbonden 3D-navigatiesysteem dat kan worden bediend via spraakcommando's of het 7 inch touchscreen. Met Citroën Connect Nav beschikt u over online services, zoals TomTom Traffic, voor verkeersinformatie in real time, en een service die de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven weergeeft. Bovendien kunt u ook op lokaal niveau zoeken naar POI's. U zult ook de optie Gevarenzones kunnen waarderen, waarmee u onderweg wordt geïnformeerd over ongevalgevoelige en gevaarlijke weggedeelten.
Citroën Jumpy: Mirror Screen

MIRROR SCREEN

Wilt u naar muziek op uw smartphone luisteren of de juiste route vinden? Dat gaat met Mirror Screen eenvoudig en intuïtief (in combinatie met een compatibele telefoon)! De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw auto. Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto™ en MirrorLink®. Bijzonder praktisch!

VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEMEN

Citroën Jumpy: Grootlichtassistent

De grootlichtassistent van Citroën Jumpy zorgt dat automatisch overgeschakeld wordt van dimlicht naar grootlicht en vice versa, afhankelijk van de detectie van andere voertuigen.
Het systeem werkt in het donker vanaf 25 km/h en wordt uitgeschakeld zodra de snelheid lager wordt dan 15 km/h.

Citroën Jumpy: snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het systeem levert de bestuurder continu informatie over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als een verkeersbord met een snelheidslimiet wordt gedetecteerd, kunt u deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer.

Citroën Jumpy: Driver Attention Alert

Dit systeem houdt het rijgedrag van de bestuurder in de gaten met behulp van de multifunctionele camera boven aan de voorruit en detecteert het indommelen van de bestuurder. Als de bestuurder niet goed oplet, klinkt er een geluidssignaal en wordt er een melding weergegeven.

Citroën Jumpy: Lane Departure Warning System

Dit systeem waarschuwt de bestuurder als de auto een rijstrookmarkering overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld.
Zodra het systeem detecteert dat de auto ongewild een (doorgetrokken of onderbroken) rijstrookmarkering overschrijdt, wordt de bestuurder gewaarschuwd met een geluidssignaal en een visuele waarschuwing op het instrumentenpaneel.

Citroën Jumpy: Head-up kleurendisplay

Met dit systeem kan de bestuurder zijn blik op de weg gericht houden. De belangrijkste rijinformatie (actuele snelheid en adviessnelheid, instellingen van de cruise control/snelheidsbegrenzer, navigatie-aanwijzingen en waarschuwing bij een dreigende aanrijding) wordt namelijk weergegeven op een transparant scherm in zijn blikveld. Uniek voor een auto in dit segment.

Citroën Jumpy: Actieve cruise control

De actieve cruise control past de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan door af te remmen op de motor de snelheid met wel 20 km/h verlagen.

Citroën Jumpy: Active Safety Brake

Dit systeem maakt gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt en zo de kans op letsel bij de inzittenden te beperken:

0 - 30 km/h: de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel, of een voetganger wordt voorkomen.

boven 30 km/h: de snelheid van de auto wordt verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

Citroën Jumpy: Dodehoekbewaking

De dodehoekbewaking maakt u met een oranje led in de hoek van de buitenspiegel attent op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit dodehoekbewakingssysteem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt tussen 12 en 140 km/h.

MOTORISATIE

Prestaties en CO2-efficiency

Citroën Jumpy: Prestaties en CO2-efficiency

Bij Citroën Jumpy hebt u de keuze uit motoren met een vermogen van 100 tot 180 pk, die allemaal beschikken over de BlueHDi-technologie. Deze nieuwe generatie Euro 6d.TEMP-dieselmotoren (WLTP conform) komen met hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot uit de bus als "Best In Class" in het segment (1.5 BlueHDi 120 S&S BVM6: 4,7l/100km en 125g CO2/km) en bieden u het voordeel van lage exploitatiekosten.

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER MET CITROËN EN FREE2MOVE

Met behulp van het softwarepakket Free2Move Connect Fleet voor wagenparkbeheer kunt u online en in real time uw wagenpark in de gaten houden en ervoor zorgen dat de kosten van uw wagenpark zo laag mogelijk blijven.

Met Free2Move Fleet Sharing biedt u uw medewerkers een digitale oplossing voor autodelen zodat u de reiskosten van uw bedrijf kunt verlagen.

Top