Doorgaan
Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Met zijn nieuwe voorzijde heeft de Citroën C3 Aircross SUV meer karakter dan ooit. Hij behoudt natuurlijk zijn flexibele en voor dit segment ongekend ruime interieur en is met zijn nieuwe Advanced Comfort Seats nog comfortabeler. Hij beschikt over een uitgebreid pakket connectiviteits- en rijhulptechnologieën die u als zakelijke rijder dagelijks van pas kunnen komen.

COMFORTABEL EN VEELZIJDIG

Advanced comfort seats

De Citroën C3 Aircross SUV Business zorgt met zijn nieuwe Advanced Comfort Seats voor nog meer rijcomfort. Ze bieden een optimale steun dankzij het gecapitonneerde effect van de toplaag van 15 mm dik schuimmateriaal en de vulling van schuimmateriaal met een hoge dichtheid.

Ongekende flexibiliteit

De achterbank van de Citroën C3 Aircross SUV Business kan in twee afzonderlijke delen over een afstand van 150 mm worden verschoven. Bovendien kan de rugleuning van de voorpassagiersstoel worden neergeklapt waarmee een laadvloer met een lengte van 2,40 m kan worden gecreëerd.

Toonaangevende binnenruimte

De Citroën C3 Aircross SUV Business heeft een ongekend ruim interieur. De bagageruimte van 410 liter kan worden vergroot tot 520 liter door de achterbank naar voren te schuiven. Als u de achterbankleuningen neerklapt, ontstaat zelfs een ruimte van 1289 liter.

Royale opbergruimte

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV Business heeft een compleet nieuwe middenconsole met een grote opbergruimte.

CONNECTIVITEIT

Services

De Citroën C3 Aircross SUV Business is voorzien van een nieuw 9 inch scherm dat toegang biedt tot de rijhulpfuncties en de Connected Services. Met de Mirror Screen-functie die compatibel is met Android Auto en Apple CarPlay kunt u uw scherm van uw mobiele telefoon dupliceren.

RIJHULPSYSTEMEN

Technologieën

De Citroën C3 Aircross SUV Business biedt 12 technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maken, waaronder het head-up kleurendisplay waarop alle belangrijke rijinformatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder wordt weergegeven.

MOTOREN

Handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie

De C3 Aircross SUV Business is leverbaar met verschillende efficiënte en krachtige benzine- en dieselmotoren: PureTech 110 BVM6, PureTech 130 EAT6, BlueHDi 110 BVM6 en BlueHDi 120 EAT6.

ONTDEK DE CITROËN C3 AIRCROSS BUSINESS VOORRAAD IN CARSTORE

Wilt u snel rijden in een gloednieuwe Citroën C3 Aircross Business? Bekijk dan onze voorraad. 

CITROËN ACCESSOIRES

Voor meer veiligheid en comfort

Meer weten over de Citroën services en accessoires? Laat u dan informeren door uw Citroën dealer.    

ACTIES

Onze acties voor de Citroën C3 Aircross SUV