DOORGAAN

NIEUWE CITROËN C3 BUSINESS

EEN WAARDIG VISITEKAARTJE VOOR UW BEDRIJF

De Nieuwe C3 Business oogt met zijn harmonieuze silhouet stoerder dan ooit en biedt nu nog meer personalisatiemogelijkheden.
Hij biedt volop comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats, de 12 rijhulpsystemen waaronder parkeerhulp vóór en het nieuwe aanbod van Connected Services van Citroën.

ROBUUST, COMFORTABEL EN HIGHTECH

12 RIJHULPSYSTEMEN

De Nieuwe Citroën C3 Business is voorzien van 12 rijhulpsystemen. Deze systemen vergemakkelijken het parkeren, helpen de bestuurder en waarschuwen wanneer een aanrijding dreigt.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Met de Nieuwe Citroën C3 Business profiteert u van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Dat betekent dat hij is voorzien van de uiterst comfortabel zittende Advanced Comfort Seats en dat speciale aandacht is besteed aan het veercomfort en de geluidsisolatie.

BAGAGERUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

In de Nieuwe Citroën C3 Business beschikt u over een centraal opbergvak voorin en een dashboardkastje met een royale inhoud van 6,25 liter. De bagageruimte van 300 liter is ideaal voor zakelijk gebruik.

NIEUWE CONNECTIVITEITSMOGELIJKHEDEN

Met de Nieuwe Citroën C3 Business profiteert u van de nieuwe connectiviteitsmogelijkheden van Citroën, waaronder Connect Assist voor een noodoproep of pechhulpoproep, Connect Nav, een online navigatiesysteem dat u via het 7 inch touchscreen kunt bedienen, en Connect Play waarmee u uw smartphone kunt verbinden met het touchscreen van uw auto.

TECHNOLOGIEËN

12 RIJHULPSYSTEMEN

254_Driving-Aid
De Nieuwe Citroën C3 biedt u extra veiligheid met 12 rijhulpsystemen, waaronder Park Assist en de achteruitrijcamera.

CONNECTED SERVICES

Created with Sketch.
De services Connect Nav, Connect Play en Connect Assist bieden extra gemak en zekerheid wanneer u onderweg bent. De Nieuwe C3 is ook uitgerust met de ConnectedCAM.

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN

PRESTATIES EN RIJPLEZIER

De Nieuwe C3 Business is met zijn prestaties een perfecte allrounder. De benzinemotoren PureTech 83 S&S en de dieselmotor BlueHDi 100 S&S zijn leverbaar in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak. De benzinemotor PureTech 110 S&S is zowel met een handgeschakelde versnellingsbak als met de 6-traps automatische transmissie EAT6 leverbaar.

ACTIES NIEUWE CITROËN C3 BUSINESS

UW GEPERSONALISEERDE CITROËN C3

De Nieuwe Citroën C3 Business kan aan uw smaak en de huisstijl van uw bedrijf worden aangepast. Met keuze uit 7 carrosseriekleuren, 4 dakkleuren en 4 Color Packs met kleuraccenten rondom de mistlampen en de capsules van de Airbumps® zijn maar liefst 97 kleurcombinaties voor het exterieur mogelijk. De Airbumps® beschermen de carrosserie en beperken zo de kosten voor het repareren van kleine schades aan uw Nieuwe Citroën C3.


Creëer uw eigen unieke C3 Business!