Verwijzing in seconden

De Nieuwe Citroën C3 Business onderscheidt zich door zijn kleurrijke persoonlijkheid en ongeëvenaard comfort. Ervaar de Citroën-identiteit met meer personaliseringsmogelijkheden, de nieuwe Airbump® designs, en de comfortervaring aan boord met de nieuwe Advanced Comfort-stoelen, 12 rijhulpsystemen en het nieuwe aanbod van Citroën op het gebied van connected services.

 

12
RIJHULPSYSTEMEN
12
RIJHULPSYSTEMEN

De Nieuwe Citroën C3 Business is uitgerust met 12 rijhulpsystemen. Ze staan garant voor zorgeloos en veilig autorijden, vergemakkelijken het parkeren, helpen de bestuurder en waarschuwen wanneer een aanrijding dreigt.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Met het Citroën Advanced Comfort® programma geniet u van elke rit. Geniet van het cocooneffect van de wielophaning, de perfecte akoestiek en de nieuwe Citroën Advanced Comfort Seats, een 100% Citroën-innovatie.

BAGAGERUIMTE
VAN DE 300L
EN OPBERRUIMTE
BAGAGERUIMTE
VAN DE 300L
EN OPBERRUIMTE

De Nieuwe Citroën C3 Business biedt een centrale opbergruimte om de ruimte aan de voorzijde optimaal te benutten, aangevuld met een groot handschoenenkastje van 6,25 liter. De 300-liter bagageruime voldoet aan alle eisen die u als professional stelt.

NIEUWE
CONNECTED SERVICES
AANBOD
NIEUWE
CONNECTED SERVICES
AANBOD

Met de Nieuwe Citroën C3 Business profiteert u van het nieuwe aanbod van Citroën's Connected Services, waaronder Connect Assist (veiligheid en assistentie), Connect Nav met een 7" touch-tablet (navigatie) en Connect Play (infotainment), gekoppeld aan uw smartphone. Deze diensten zijn volledig in overeenstemming met deze tijd en maken uw dagelijks leven aangenamer en gemakkelijker.

UNIEK DESIGN

ROBUUST EN DYNAMISCH UITERLIJK

De uitstraling van de Nieuwe Citroën C3 Business is dynamischer en krachtiger dan ooit. Onder het harmonieuze silhouet straalt de Nieuwe Citroën C3 Business een grotere robuustheid uit. Zijn krachtige lijnen met grafische elementen geven hem een sterke persoonlijkheid. De Nieuwe Citroën C3 Business luidt een nieuw stilistisch tijdperk in binnen het gamma van Citroën.

 

EFFICIËNTE MOTOREN

De efficiënte motoren van de C3 Business

De Nieuwe Citroën C3 Business wordt geleverd met een reeks BlueHDi-diesel- en PureTech-benzinemotoren die zorgen voor rijplezier en die tegelijkertijd zuinig en milieuvriendelijk zijn. Dankzij de BlueHDi-technologie, een uitlaatsysteem dat een roetfilter en een SCR-systeem combineert, biedt Citroën een effectieve en duurzame reactie op de uitstoot van dieselmotoren. 

De efficiënte motoren van de C3 Business
Versnellingsbak Citroën C3 Business

VERSNELLINGSBAK

DAGELIJKSE PRESTATIES EN PLEZIER

Met een handgeschakelde versnellingsbak is de Nieuwe Citroën C3 Business verkrijgbaar met de PureTech 83 S&S en PureTech 110 S&S motoren, en met de BlueHDi 100 S&S motor.

De Nieuwe Citroën C3 Business is ook verkrijgbaar met een automatische 6-versnellingsbak EAT6 op de PureTech 110 S&S motor.

Het gebruiksgemak en de flexibiliteit van de EAT6-versnellingsbak maken alle dagelijkse ritten nog aangenamer. Een nieuwe generatie automatische versnellingsbak die even efficiënt als krachtig is!

RUIMTELIJK EN COMPACT

IDEAAL IN EEN STEDELIJKE OMGEVING

Met zijn beperkte lengte van minder dan 4 m is de Nieuwe Citroën C3 Business bijzonder wendbaar, wat al uw stadsritten vergemakkelijkt. Met 5 deuren en 5 zitplaatsen is het een voor alle omstandigheden praktische auto.

Lengte

3996 mm

Breedte

1749/2007 mm

Hoogte

1474/1490 mm

Inhoud kofferbak

300000 / 922000 m3

12 RIJHULPSYSTEMEN VOOR DE BESTUURDER

ADAS_315x425

PARKEERHULP VÓÓR

Dit systeem maakt het manoeuvreren in de stad gemakkelijker met 6 parkeerhulpsensoren aan de voorzijde die de bestuurder met geluidssignalen op obstakels attenderen.

ADAS-Angle-Mort_315x425

DODEHOEK
BEWAKING

De dodehoekbewaking geeft via een pictogram in de buitenspiegels aan of er zich een voertuig in de dode hoek bevindt. Dit systeem, dat volgens hetzelfde principe werkt als de parkeerhulp, vormt een belangrijk pluspunt voor uw veiligheid, bijvoorbeeld op drukke snelwegen.

ADAS-AFIL_315x425

LANE DEPARTURE WARNING

Dit systeem komt bij een snelheid vanaf 60 km/h in actie in situaties waarbij de bestuurder indommelt of gewoon even niet oplet. Als de auto een witte streep overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld, slaat de computer van het systeem alarm. U wordt dan gewaarschuwd door geluidssignalen en een visuele waarschuwing.

ADAS-Coffee-break2_315x425

COFFEE BREAK ALERT

Last van een opkomende vermoeidheid? Dit systeem waarschuwt u als het tijd is om de autorit even te onderbreken met een pauze. U wordt door het systeem gewaarschuwd als u twee uur achtereen met een snelheid van ten minste 65 km/h hebt gereden. Als u geen pauze neemt, wordt de waarschuwing elk uur herhaald.

ADAS-Regulateur-Vitesse_315x425

CRUISE CONTROL
MET SNELHEIDSLIMIET
HERKENNINGS- EN
SNELHEIDSADVIES
SYSTEEM

De door het snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem aangegeven snelheid kan eenvoudig worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer.

ADAS-Reconnaissance-Panneaux_315x425

SNELHEIDSLIMIET
HERKENNINGS- EN
SNELHEIDSADVIES
SYSTEEM

Dit systeem herkent borden met een snelheidslimiet en geeft de informatie door aan de bestuurder door de ter plaatse geldende snelheidslimiet op het display weer te geven. Deze snelheid kan vervolgens worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control of de snelheidsbegrenzer. Het systeem werkt bij elke snelheid.

ADAS-Active-Safety-Break_315x425

ACTIVE SAFETY BRAKE

Dit noodremsysteem beperkt de kans op een aanrijding. Het werkt vanaf 5 km/h en detecteert vaste of bewegende objecten en, tot een bepaalde snelheid, ook voetgangers.

ADAS-Alerte-Attention-Conducteur_315x425

DRIVER ATTENTION WARNING

Dit systeem analyseert de koers van de auto. Als de bestuurder niet goed oplet, klinkt er een geluidssignaal en wordt er een melding weergegeven.

ADAS-Commutation-Feux_315x425

GROOTLICHT
ASSISTENT

De grootlichtassistent schakelt de verlichting automatisch over van dimlicht naar grootlicht en vice versa, afhankelijk van de aanwezigheid van andere voertuigen.

ADAS-ADML_315x425

KEYLESS ENTRY & START

Dankzij dit systeem kan de gebruiker zijn auto vergrendelen en ontgrendelen en de motor starten terwijl hij de sleutel op zak houdt. De auto herkent zijn bestuurder zodra deze de auto nadert.

ADAS-Camera-Recul_315x425

ACHTERUIT
RIJCAMERA

De achteruitrijcamera geeft, nadat de achteruitversnelling is ingeschakeld, het beeld van de omgeving achter de auto weer op het hoofdscherm van het dashboard. Markeringen in verschillende kleuren geven op het beeld de afstand tussen de auto en een eventueel obstakel aan. Zo heeft de bestuurder een optimaal overzicht van de omgeving van de auto en wordt parkeren kinderspel!

ADAS-Aide-Demarrage-Pente_315x425

HILL START ASSIST

Deze technologie vergemakkelijkt het wegrijden op een helling. De Hill Start Assist voorkomt dat de auto ongewenst in beweging komt op een helling als het rempedaal wordt losgelaten. Het systeem treedt in werking op hellingen van meer dan 3% en houdt de auto ongeveer twee seconden op zijn plaats.

ConnectedCAM Citroën®

CONNECTEDCAM CITROËN®

DE VEILIGHEID VAN UW WERKNEMERS

De Nieuwe C3 is voorzien van Citroën-technologie die het delen van uw auto en de gemoedsrust combineert: ConnectedCAM Citroën®. Met deze aangesloten camera kunt u beelden of video's vastleggen en delen.

Met een 120° groothoeklens, full HD, 2 miljoen pixels, GPS en 16 GB intern geheugen kunnen opnames gemaakt worden die gebruikt kunnen worden als bewijs. In het geval van een botsing wordt de opname automatisch geactiveerd en kan er 1,5 minuut (30 seconden voor / 1 minuut na) worden opgeslagen.

TOT WEL 97 KLEURCOMBINATIES

UW NIEUWE CITROËN C3 IN HET BEELD VAN UW BEDRIJF

Citroën C3 is beschikbaar in tot wel 97 kleurencombinaties

De Nieuwe Citroën C3 Business kan worden gepersonaliseerd naar uw smaak en de huisstijl van uw bedrijf. Er zijn 97 kleurcombinaties met 7 carrosseriekleuren, 4 dakkleuren en 4 Color Packs voor de sierlijsten rond de mistlampen en de omlijstingen voor de Airbumps®. Meer nog dan een grafische element, is de Airbump® bescherming voor de carrosserie en vermindert het de kosten van het repareren van uw auto. Dit maatwerk aanbod voor de Nieuwe Citroën C3 Business is uitgebreid met 3 stickersets voor het dak en 3 interieurambiances. Mono- of tweekleurig, met of zonder Airbump®... u creëert uw unieke bedrijfswagen.

CITROËN & FREE2MOVE

HAAL MEER UIT HET WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top