Doorgaan
Citroën ë-Jumpy Hydrogène
CITROËN Ë-JUMPY WATERSTOF
De beste compromis tussen grote actieradius, snelle laadtijd en handige functies

Ë-JUMPY HYDROGEN

Citroën ë-Jumpy Hydrogen vult het aanbod emissievrije lichte bedrijfsvoertuigen van het merk aan. Het is een nieuwe stap in de strategie van Citroën voor elektrificatie
WATERSTOF TANKEN IN 3 MIN
De Citroën ë-Jumpy Hydrogen is altijd beschikbaar dankzij de razendsnelle oplaadtijd: slechts 3 min voor een volle tank. 
TOT 400 KM ACTIERADIUS
Met een actieradius van 400 km kunt u comfortabel door het hele land rijden. De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160 000 km voor 70% van de actieradius. Met de garantie-uitbreiding krijgt ook de brandstofcel 8 jaar of 160 000 km garantie. 
NUL COMPROMIS OP HET GEBIED VAN PRESTATIES
In termen van laadvermogen en effectief volume heeft de Citroën ë-Jumpy Hydrogen dezelfde kenmerken als de ICE-versie. 

NIEUWE GENERATIE TECHNOLOGIE

Een oplossing die voldoet aan de eisen van professionals,
Citroën ë-Jumpy Hydrogen maakt gebruik van de Plug-in Hybrid brandstofceltechnologie. Afhankelijk van de rijsituatie drijven de brandstofcel en de accu de elektromotor afzonderlijk of samen aan.

TOT 400 KM ACTIERADIUS

Dankzij het totale bereik van 400 km (waarvan 50 km dankzij de accu) kunt u met de Citroën ë-Jumpy Hydrogen vele korte ritten maken, vaak in de stad en in de buitenwijken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen.

 

De waterstoftechnologie is minder gevoelig voor zware ladingen, rijsnelheid en weersomstandigheden zoals temperaturen onder nul, die de actieradius beperken. Dit maakt het voor professionals gemakkelijker om ritten te plannen.

OPLADEN CITROËN Ë-JUMPY WATERSTOF

Uw bestelwagen 24/7 beschikbaar

WATERSTOF TANKEN

Snel en gemakkelijk

Het duurt slechts 3 minuten om waterstof te tanken bij een station van 700 bar. Bij een station van 350 bar kunt u ongeveer de helft van uw actieradius terugwinnen, omdat de tank slechts voor de helft kan worden gevuld.

DE BATTERIJ OPLADEN

Eenvoudig en gemakkelijk

De batterij van 10,5 kWh kan in 1u30 van 0 tot 100% worden opgeladen met een wallbox. Met een bereik van 50 km dient hij als perfecte energiereserve wanneer de waterstoftanks leeg zijn.

NUL COMPROMISSEN VOOR DE LAADPRESTATIES

De batterij onder de stoelen en de tanks onder de vloer van de Citroën ë-Jumpy Hydogen hebben geen invloed op het laadvermogen. De bestelwagen biedt dezelfde laadcapaciteit als de benzineversie:

 • Hij biedt een nuttig volume van 5,3 m3 op het M-silhouet en 6,1 m3 in XL.
 • Het laad- en trekvermogen bedraagt voor beide versies 1 ton.
 • De bruikbare breedte tussen de wielkasten van 1,25 m is gelijk aan die van de dieselversie. Hierdoor kunnen Euro-pallets geladen worden.

3 RIJSTANDEN

Automatische versnellingsbak

De automatische versnellingsbakbediening van de Citroën ë-Jumpy Hydrogen biedt 3 standen (R, N en D) om gemakkelijk de achteruit, neutraal of voorwaarts te kiezen. Hij is gekoppeld aan twee verlichte drukknoppen: 

 • P om de parkeerstand te activeren;
 • B om de remmodus te activeren om energie terug te winnen tijdens het afremmen.

De keuzeschakelaar voor de rijmodus bevindt zich op de console van de automatische transmissie. Er zijn drie standen beschikbaar:

 • Normaal ( 80 kW, 210 Nm) voor het beste compromis tussen actieradius en dynamische prestaties, optimaal voor dagelijks gebruik;
 • Eco (60 kW, 190 Nm) om het energieverbruik te optimaliseren;
 • Power (100 kW, 260 Nm) om de prestaties bij het vervoer van zware lasten te optimaliseren.

SPECIFIEK INSTRUMENTENPANEEL

Het instrumentenpaneel van de Citroën ë-Jumpy Hydrogen is geëvolueerd om informatie te delen die nuttig is voor het rijden met een brandstofcelvoertuig. Naast de snelheidsmeter bevat het:

 • Een waterstofniveaumeter ;
 • Een meter voor het opladen van de batterij;
 • Een vermogensmeter om de energieverbruikmodus weer te geven (ECO voor energieoptimalisatie, POWER voor maximaal vermogen of CHARGE voor energieterugwinning);
 • Een wijzerplaat om de informatie van de boordcomputer en de autonomie weer te geven.

INVESTERINGSAFTREK

Door oplossingen te bieden die aangepast zijn aan verschillende toepassingen, toont Citroën zijn vermogen om te innoveren en rekening te houden met de uitdagingen van de energietransitie en de CO2 reductie van de transportsector.