Doorgaan
Citroën C3 Origin

CITROËN C3 ORIGIN

 Een waardig visitekaartje voor uw bedrijf

De harmonieuze lijnen van de Citroën C3 Origin stralen een stoer en energiek karakter uit. Met een keuze uit VEEL kleurcombinaties maakt u van uw veelzijdige zakelijke compacte auto een unieke auto.
ALLEEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Is de Citroën C3 Origin u op het lijf geschreven? Bekijk al onze voorraadmodellen en vind vandaag nog uw favoriete uitvoering.
U stapt al in vanaf €19.630 incl. BTW en BPM.
 

RUIM EN HIGHTECH

12 rijhulpsystemen

Omdat uw comfort en veiligheid ook gebaat zijn bij praktische voorzieningen die het leven aan boord veraangenamen, is de Citroën C3 Business voorzien van ergonomische bedieningsfuncties en gebruiksvriendelijke technologieën. Deze systemen vergemakkelijken het parkeren, helpen de bestuurder en waarschuwen wanneer een aanrijding dreigt. U profiteert ook van een uitgebreid pakket Connected Services die dagelijks van pas komen.

Citroën advanced comfort®

Met de Citroën C3 Business profiteert u van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Dat betekent dat hij is voorzien van de uiterst comfortabel zittende Advanced Comfort Seats voorin en dat speciale aandacht is besteed aan het veercomfort en de geluidsisolatie.

Bagageruimte en opbergmogelijkheden

In de Citroën C3 Business beschikt u over een centraal opbergvak voorin en een dashboardkastje met een royale inhoud van 6,25 liter. De bagageruimte van 300 liter is ideaal voor zakelijk gebruik.

ACTIES CITROËN C3 ORIGIN

MOTOREN

Prestaties en rijplezier

De Citroën C3 Origin Business is met zijn prestaties een perfecte allrounder. De benzinemotoren PureTech 83 S&S en de dieselmotor BlueHDi 100 S&S zijn leverbaar in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak. De benzinemotor PureTech 110 S&S is zowel met een handgeschakelde versnellingsbak als met de 6-traps automatische transmissie EAT6 leverbaar.

MOTOREN

Benzine of diesel

CONNECTED SERVICES

Het pakket Connected Services van Citroën, met My Citroën Assist, My Citroën Drive en My Citroën Play, biedt u extra gemak wanneer u zakelijk onderweg bent. Daarnaast is de Citroën C3 Business uitgerust met de camera ConnectedCAM Citroën®.

PRAKTISCHE TECHNOLOGIEËN

Rijhulpsystemen

De Citroën C3 Origin Business is voorzien van 12 rijhulpsystemen waaronder Lane Departure Warning System, snelheidslimietherkenning en Hill Start Assist. Dat rijdt ontspannen!

CITROËN C3 ORIGIN BUSINESS OP CARSTORE

Geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuwe Citroën C3 Origin Business die uit voorraad leverbaar is? Ontdek de aanbiedingen van onze Citroën-verkooppunten.

ACCESSOIRES CITROËN C3 ORIGIN BUSINESS

Op uw wensen afgestemd

U hebt een riante keuze aan accessoires voor uw Citroën C3 Business, zoals een middenarmsteun voorin, nieuwe wieldoppen voor een persoonlijk accent of nieuwe matten voor het interieur. Ontdek alle mogelijkheden op onze officiële website.

Als optie leverbaar reservewiel

Het reservewiel is nu als accessoire leverbaar. Citroën biedt u hiervoor het reservewielpakket aan, waarbij de onderdelen en het arbeidsloon in de prijs zijn inbegrepen.

Alleen als u tijdens de aanschaf van uw Citroën C3 Business kiest voor de optie Voorbereiding reservewiel, kunt u uw auto laten voorzien van een reservewiel.

ONS TEAM ZIT VOOR U KLAAR

Onze experts zitten klaar om u te helpen.

ALTIJD DICHTBIJ

Uw dichtstbijzijnde Citroën-verkooppunt: op minder dan 13 minuten* rijden
Uw dichtstbijzijnde Citroën-werkplaats: op minder dan 10 minuten* rijden
(*gemiddelde rijtijd)

EXPERTISE

Meer dan 114 Citroën-werkplaatsen
(in heel Nederland)

BEOORDELING

Beoordeling van onze After Sales Services: 4,4/5
(Advisor : Gecontroleerde klantbeoordelingen)